Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/711
Title: Підсумки та висновки реалізації експериментальної роботи та пріоритетні напрямки розвитку в організації сучасної вищої морської освіти в Україні
Authors: Волошинов, С.А.
Voloshynov, S.A.
Keywords: організація освітнього процесу
организация образовательного процесса
морській кластер
морской кластер
Международная конвенция
Міжнародна конвенція
педагогіка вищої морської освіти
педагогика высшего морского образования
інформаційна компетентність
информационная компетентность
судноводіння
судовождения
суднова енергетика
судовая энергетика
Issue Date: 2019
Publisher: ХДМА
Citation: Волошинов С.А. Підсумки та висновки реалізації експериментальної роботи та пріоритетні напрямки розвитку в організації сучасної вищої морської освіти в Україні. Теоретико-методичні засади реалізації компетентнісного підходу в системі ступеневої підготовки фахівців морської галузі (Результати наук. пед. експерименту в Херсонський державній морській академії 2014-2018 рр.): монографія / [Л.В. Авраменко та ін.]; за наук. ред. В.В. Чернявського та ін. – Херсон: ХДМА, 2019. – С. 529 - 543.
Series/Report no.: УДК : 378.147:656.61;
Abstract: Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України за № 1148 від 7.10.2014 р. в 2014–2018 рр. в Херсонській державній морській академії проходив експеримент спільно з Національною академією педагогічних наук України з теми «Теоретико-методичні засади реалізації компетентнісного підходу в системі ступеневої підготовки фахівців морської галузі». Основною метою дослідження була розробка, теоретичне обґрунтування й перевірка методичної системи запровадження компетентнісного підходу в організації освітнього процесу в системі ступеневої підготовки майбутніх фахівців морської галузі. Впровадження компетентнісного підходу являє собою системне явище, успіх реалізації якого залежить від всіх структурних підрозділів академії, які тісно взаємодіють між собою. За результатами проведеного експерименту відбулися зміни як в змістовій частині освітнього процесу, так і організації самого процесу та управлінні.
Description: Монографія
URI: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/711
ISBN: 978-966-2245-67-7
Appears in Collections:Кафедра інноваційних технологій та технічних засобів судноводіння

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Voloshynov_Higher_sea_Education_in_Ukraine.pdf249.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.