Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/2619
Title: | Інноваційні підходи до формування професійної компетентності майбутніх фахівців з управління судновими технічними системами і комплексами в умовах сучасних гібридних загроз |
Other Titles: | Innovative approaches to the formation of professional competence of future specialists in the management of ship technical systems and complexes in the conditions of modern hybrid threats |
Authors: | Юрженко, А.Ю. Yurzhenko, A.Y. |
Keywords: | educational technologies Maritime English higher education blended learning e-learning освітні технології морська англійська мова вища освіта змішане навчання електронне навчання MOODLE |
Issue Date: | 17-Oct-2024 |
Publisher: | К.: ДУІТ, ХНУРЕ, МНТУ |
Citation: | Юрженко А.Ю. Інноваційні підходи до формування професійної компетентності майбутніх фахівців з управління судновими технічними системами і комплексами в умовах сучасних гібридних загроз, К.: ДУІТ, ХНУРЕ, МНТУ, 2024. С.51-52. |
Series/Report no.: | УДК;338.2:351.863:355.01 |
Abstract: | Сучасні гібридні загрози в Україні стосуються кібербезпеки в усіх секторах, включаючи морську освіту та підготовку. Майбутні фахівці управління судновими технічними системами і комплексами є учасниками сучасного освітнього процесу морських закладів вищої освіти. Nowadays hybrid threats in Ukraine affect cyber security in all sectors, including maritime education and training. Future specialists in the management of ship technical systems and complexes are participants in the modern educational process of maritime universities. |
Description: | Тези міжнародної науково-практичної конференції |
URI: | http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/2619 |
Appears in Collections: | Кафедра англійської мови з підготовки морських фахівців за скороченою програмою навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yurzhenko_blended learning.pdf | 668.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.