Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1903
Title: Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Безпека життєдіяльності на транспорті і виробництві – освіта, наука, практика»
Other Titles: Материалы V Международной научно-практической конференции «Безопасность жизнедеятельности на транспорте и производстве – образование, наука, практика»
Keywords: Безпека життєдіяльності
Безопасность жизнедеятельности
Цивільний захист
Гражданская защита
Компетентнісний підхід
Компетентностный подход
Issue Date: 2018
Publisher: ХДМА
Citation: Безпека життєдіяльності на транспорті і виробництві – освіта, наука, практика (SLA–2019) : збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, 13–15 вересня, 2018 р. – Херсон : Херсонська державна морська академія, 2018. –317 с.
Abstract: У збірнику представлено матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Безпека життєдіяльності на транспорті і виробництві – освіта, наука, практика», яка відбулася 13–15 вересня 2018 р. і була присвячена актуальним питанням у галузі безпеки на транспорті і виробництві. Матеріали збірника розраховані на викладачів та студентів закладів вищої освіти, фахівців науково-дослідних установ та підприємств. В сборнике представлены материалы V Международной научно-практической конференции «Безопасность жизнедеятельности на транспорте и производстве – образование, наука, практика», которая состоялась 13–15 сентября 2018 г. и была посвящена актуальным вопросам в области безопасности на транспорте и производстве. Материалы сборника рассчитаны на преподавателей и студентов высших учебных заведений, специалистов научно-исследовательских учреждений и предприятий.
Description: Збірник матеріалів
URI: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1903
Appears in Collections:Конференції



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.