Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1893
Title: Матеріали 10-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні енергетичні установки на транспорті, технології та обладнання для їх обслуговування СЕУТТОО–2019»
Other Titles: Материалы 10-й Международной научно-практической конференции «Современные энергетические установки на транспорте, технологии и оборудование для их обслуживания СЕУТТОО–2019»
Keywords: Енергетичніустановки
Энергетичиские установки
Нетрадиційні енергетичні системи
Нетрадиционные энергетические системы
Техніко-економічні показники
Технико-экономические показатели
Issue Date: 2019
Publisher: ХДМА
Citation: Сучасні енергетичні установки на транспорті і технології та обладнання для їх обслуговування : збірка матеріалів 10-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 вересня 2019 р. – Херсон : Херсонська державна морська академія, 2019. – 324 с.
Abstract: У матеріалах 10-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні енергетичні установки на транспорті, і технології та обладнання для їх обслуговування» представлені доповіді, які присвячені проблемам експлуатації, виробництва та проєктування енергетичних установок і устаткування на транспорті, а також підготовці спеціалістів у сфері транспортної енергетики й устаткування. В материалах 10-й Международной научно-практической конференции «Современные энергетические установки на транспорте, технологии и оборудование для их обслуживания» представлены доклады, посвященные проблемам эксплуатации, производства и проектирования энергетических установок и оборудования на транспорте, а также подготовке специалистов в сфере транспортной энергетики и оборудования.
Description: Збірник матеріалів
URI: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1893
Appears in Collections:Конференції



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.