Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/184
Title: Методологія SCORM та її використання для створення електронного курсу для іноземних курсантів в системі дистанційного навчання MOODLE
Authors: Кравцова, Л.В.
Kravtsova, L.
Пуляєва, Г.В.
Пуляева, А.В.
Puliaieva, A.
Keywords: середовище MOODLE
електронний курс
іноземні курсанти
сучасні технології
MS Excel
дистанційне навчання
SCORM-пакет
среда MOODLE
электронный курс
иностранные курсанты
современные технологии
дистанционное обучение
SCORM-пакет
e-course
foreign cadets
modern technology
distance learning
Issue Date: 13-May-2019
Publisher: Державний університет інфраструктури та технологій
Citation: Кравцова Л.В., Пуляєва Г.В. Методологія SCORM та її використання для створення електронного курсу для іноземних курсантів в системі дистанційного навчання MOODLE / Л.В. Кравцова, Г.В. Пуляєва «ВОДНИЙ ТРАНСПОРТ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»: зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 16-17 травня 201 9 р. Київ: Державний університет інфраструктури та технологій,2019. - С. 360-363.
Abstract: Метою даної роботи є розробка електронного навчального курсу з дисципліни «Information technology» на базі стандарту SCORM, який розміщено на сайти дистанційного навчання в середовищі MOODLE Херсонської державної морської академії. Створення електронних курсів з використанням стандарту SCORM є актуальним не тільки на даний час, а й в перспективі, так як новий підхід до застосування різних методичних прийомів і інструментів, що забезпечують інтерактивність курсів, суттєво впливає на ефективність навчального процесу. Целью данной работы является разработка электронного учебного курса по дисциплине «Information technology» на базе стандарта SCORM, который размещен на сайте дистанционного обучения в среде MOODLE Херсонской государственной морской академии. Создание электронных курсов с использованием стандарта SCORM является актуальным не только в настоящее время, но и в перспективе, так как новый подход к применению различных методических приемов и инструментов, обеспечивающих интерактивность курсов, существенно влияет на эффективность учебного процесса.
Description: Міжнародна науково-практична конференція
URI: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/184
Appears in Collections:Кафедра інноваційних технологій та технічних засобів судноводіння

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kravtsova_SCORM.pdf484.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.