Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1870
Назва: Електричні машини
Інші назви: Электрические машины
Автори: Баганов, Є.О.
Баганов, Е.А.
Рожков, С.О.
Рожков, С.А.
Rozhkov, S.О.
Ключові слова: Електромеханіка
Электромеханика
електричний струм
электрический ток
розрахунок
расчет
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХДМА
Бібліографічний опис: Електричні машини : навчальний посібник для курсантів/студентів спеціальності 271 Річковий та морський транспорт / Є.О. Баганов, С.О. Рожков. – Херсон: ХДМА, 2018. – 312 с.
Серія/номер: УДК: 621.313.2.2 (075.8);
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику "Електричні машини" розглядається теорія роботи та основні елементи конструкції електричних машин постійного та змінного струмів, їх застосування, умови паралельної роботи, пуск та регулювання, підходи до розрахунку їх експлуатаційних характеристик з урахуванням специфіки використання на судні, відповідно до компетентнісних вимог до умінь суднового електромеханіка, наведених у ІМО Model course 7.08. Для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю 271 Річковий та морський транспорт. В учебном пособии "Электрические машины" рассматривается теория работы и основные элементы конструкции электрических машин постоянного и переменного токов, их применение, условия параллельной работы, пуск и регулирование, подходы к расчету их эксплуатационных характеристик с учетом специфики использования на судне, согласно компетентностным требованиям к умениям судового электромеханика, приведенных в ИМО Model course 7.08. Для студентов высших учебных заведений, обучающихся по специальности 271 Речной и морской транспорт.
Опис: Навчальний посібник
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1870
ISSN: 978-966-2245-50-9
Розташовується у зібраннях:Навчально-методична література

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баганов Є.О.,Рожков С.О. Електричні машини.pdf3.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.