Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1898
Title: Матеріали 9-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні енергетичні установки на транспорті, технології та обладнання для їх обслуговування»
Other Titles: Материалы 9-й Международной научно-практической конференции «Современные энергетические установки на транспорте, технологии и оборудование для их обслуживания»
Keywords: Паливні системи
Топливные системы
Технічний стан
Техническое состояние
Показники руху
Показатели движения
Issue Date: 2018
Publisher: ХДМА
Citation: Сучасні енергетичні установки на транспорті і технології та обладнання для їх обслуговування: збірник матеріалів 9-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 вересня 2018 р. – Херсон : Херсонська державна морська академія, 2018. – 376 с.
Abstract: У матеріалах 9-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні енергетичні установки на транспорті і технології та обладнання для їх обслуговування» представлені доповіді, які присвячені проблемам експлуатації, виробництва та проектування енергетичних установок та устаткування на транспорті, а також підготовці спеціалістів у сфері транспортної енергетики й устаткування. В материалах 9-й Международной научно-практической конференции «Современные энергетические установки на транспорте и технологии и оборудование для их обслуживания» представлены доклады, посвященные проблемам эксплуатации, производства и проектирования энергетических установок и оборудования на транспорте, а также подготовке специалистов в сфере транспортной энергетики и оборудования.
Description: Збірник матеріалів
URI: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1898
Appears in Collections:Конференції



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.