Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1895
Title: Матеріали XI Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні та інноваційні технології на транспорті»
Other Titles: Материалы XI Международной научно-практической конференции «Современные информационные и инновационные технологии на транспорте»
Keywords: Транспортна галузь
Транспортная отрасль
Оптимізація
Оптимизация
Транспортная отрасль
Технологии
Issue Date: 2019
Publisher: ХДМА
Citation: Сучасні інформаційні та інноваційні технології на транспорті (MINTT–2019) : збірка матеріалів XI Міжнародної науково-практичної конференції, 28–30 травня 2019 р. – Херсон : Херсонська державна морська академія, 2019. – 468 с.
Abstract: У збірнику представлено матеріали XI Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні та інноваційні технології на транспорті», яка відбулася у м. Херсоні 28 – 30 травня 2019 р. і була присвячена актуальним питанням застосування сучасних інформаційних та інноваційних технологій у транспортній галузі. Матеріали збірки розраховані на викладачів та студентів закладів вищої освіти, фахівців науково-дослідних установ та підприємств. В сборнике представлены материалы XI Международной научно-практической конференции «Современные информационные и инновационные технологии на транспорте», которая состоялась в. Херсоне 28 – 30 мая 2019 г. и была посвящена актуальным вопросам применения современных информационных и инновационных технологий в транспортной отрасли. Материалы сборника рассчитаны на преподавателей и студентов высших учебных заведений, специалистов научно-исследовательских учреждений и предприятий.
Description: Збірник матеріалів
URI: http://rep.ksma.ks.ua/jspui/handle/123456789/1895
Appears in Collections:Конференції



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.